Курс
"Бухгалтер Ресторану"
Розберіться із усіма нюансами
бухгалтерського та податкового обліку в
індустрії краси, всього за 4 тижні
Для кого цей курс?
Кав'ярня
Для бухгалтерів, які хочуть розібратися з усіма змінами в сфері громадського харчування
Ресторан
Бухгалтери мають досвід роботи, але не вели ФОП та юросіб в сфері громадського харчування
Бар
Бухгалтери, які хочуть вивчити специфічні правила обліку та оподаткування для цієї сфери
Типові порушення в обліку громадського
харчування:
Помилки в організації роботи закладу:
відразу на декілька
ФОП на різних системах, або ФОП і ТОВ одночасно
Неправильне оформлення (або його відсутність)
працівників
закладу громадського харчування
Помилки в роботі з РРО та ПРРО,
помилки в реквізитах чеків
Продаж підакцизних товарів
без ліцензії
AVS
Наслідки, цих порушень ведення обліку:
ДОНАРАХУВАННЯ податків
НАКОПИЧЕННЯ
стресу
ВЕЛИЧЕЗНІ
штрафи
НЕСТАЧА
часу на особисте життя
ВТРАТА
репутації
ПОГІРШЕННЯ самопочуття
Хочу дізнатися більше!
Чому саме цей курс?
Унікальність

Абсолютно унікальний продукт на ринку з акцентом на практичні знання та досвід лектора


Комплексний підхід

Розбираємо всі аспекти роботи в сфері краси та косметології
Не лише бухгалтерія

Ніякої "води", лише практичні кейси, розбір яких, допоможе уникнути порушень та штрафів
ХТО ВЕДЕ КУРС:
Програма курсу:
Нижче докладний опис кожної сесії та Ваш результат
Хочу на курс!
Після проходження курсу Ви зможете:

  • Правильно та без помилок вести облік та готувати звітність
  • Забути про штрафи, адже після проходження курсу Ви "вздовж і поперек" вивчіть тонкощі обліку в сфері громандського харчування
  • Відчувати душевний спокій, 100% впевненість у правильності своїх дій
  • Не витрачати зайвий час на виправлення та з’ясування відносин із контрагентами через помилки
  • Підняти рівень конкурентоспроможності на ринку та як наслідок більше заробляти
Після проходження курсу Ви зможете:

  • Правильно та без помилок вести облік та готувати звітність
  • Забути про штрафи, адже після проходження курсу Ви "вздовж і поперек" вивчіть тонкощі обліку в сфері громадського харчування
  • Відчувати душевний спокій, 100% впевненість у правильності своїх дій
  • Не витрачати зайвий час на виправлення та з’ясування відносин із контрагентами через помилки
  • Підняти рівень конкурентоспроможності на ринку та як наслідок більше заробляти
AVS
Наповнення
6 сесій

Записи онлайн-занять на 12 місяців

Тестування до кожної сесії

Бонусні матеріали до кожної сесії

Презентації до сесій

Доступ до закритої спільноти у Телеграм

Підсумковий тест

Сертифікат про участь у курсі
ПРИЄДНАТИСЯ
AVS
Приєднатися