Розберіться із усіма нюансами бухгалтерського та податкового обліку в індустрії краси, всього за 4 тижні
ЗАПИСАТИСЯ
Для кого цей курс?
Кав'ярня
Для бухгалтерів, які хочуть розібратися з усіма змінами в сфері громадського харчування
Ресторан
Бухгалтери мають досвід роботи, але не вели ФОП та юросіб в сфері громадського харчування
Бар
Бухгалтери, які хочуть вивчити специфічні правила обліку та оподаткування для цієї сфери
Типові порушення в обліку громадського харчування:
Помилки в організації роботи закладу:
відразу на декілька ФОП на різних системах, або ФОП і ТОВ одночасно
Неправильне оформлення (або його відсутність)
працівників закладу громадського харчування
Помилки в роботі з РРО та ПРРО,
помилки в реквізитах чеків
Продаж підакцизних товарів
без ліцензії
AVS
Наслідки, цих порушень ведення обліку:
ДОНАРАХУВАННЯ податків
НАКОПИЧЕННЯ стресу
ВЕЛИЧЕЗНІ штрафи
НЕСТАЧА часу на особисте життя
ВТРАТА репутації
ПОГІРШЕННЯ самопочуття
Хочу дізнатися більше!
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
Чому саме цей курс?
Унікальність
Абсолютно унікальний продукт на ринку з акцентом на практичні знання та досвід лектора
Комплексний підхід
Розбираємо всі аспекти роботи в сфері краси та косметології
Не лише бухгалтерія
Ніякої "води", лише практичні кейси, розбір яких, допоможе уникнути порушень та штрафів
ДОЛУЧИТИСЯ ДО КУРСУ
ХТО ВЕДЕ КУРС:
Олександра Герасименко
Експерт Онлайн-школи бухгалтерії AVS - Експерт з питань роботи з РРО у ФОП - Власник і керівник бухгалтерської компанії «Альфа Голд» - 15 років в бухгалтерії - Автор "Курсу по РРО для ФОП" - Досвід обслуговування 200 Клієнтів із 5+ сфер бізнесу - Більше 13 років роботи з касовими апаратами в сфері торгівлі, громадського харчування, медицини (аптеки та приватні клініки)
Любов Романчук
Експерт Онлайн-школи бухгалтерії AVS
- Власниця та керівниця Бухгалтерської компанії «КАЛИНА КОНСАЛТ» аутсорсинг бухгалтерського обліку - Бухгалтер практик із досвідом 12+ років - Податковий консультант, досвід 7 років - Провела 8 запусків на авторському курсі «Реальна Бухгалтерія»
Програма курсу: Нижче докладний опис кожної сесії та Ваш результат
Спікер: Л. Романчук
Питання, які ми розглянемо:
ФОП, ТОВ, спрощена чи загальна система: як бухгалтеру визначити структуру
Чому (не) варто реєструвати ФОП на загальній системі для продажу алкоголю в кафе, ресторані?
Ризики реєстрації декількох ФОП на один бізнес. Працівники, товари, приміщення.
Які КВЕДи мають бути в кафе, кав'ярні, ресторані
Як і на які об'єкти подавати 20-ОПП у сфері громадського харчування
Спікер: Л. Романчук
Питання, які ми розглянемо:
Ліцензія на алкоголь і тютюн: отримання, продовження, анулювання
Декларування (звітність) та сплата акцизного податку
Каса юридичної особи: ліміти, оприбуткування готівки, готівка на декількох ресторанах, кафе
Бухгалтерські проведення з оприбуткування виручки в програмі
Порядок заповнення зведеної податкової накладної за підсумками дня
Спікер: Л. Романчук
Питання, які ми розглянемо:
Ліцензія на алкоголь і тютюн: отримання, продовження, анулювання
Декларування (звітність) та сплата акцизного податку
Каса юридичної особи: ліміти, оприбуткування готівки, готівка на декількох ресторанах, кафе
Бухгалтерські проведення з оприбуткування виручки в програмі
Порядок заповнення зведеної податкової накладної за підсумками дня
Спікер: Л. Романчук
Питання, які ми розглянемо:
Ризики використання звичайної п'ятиденки в ресторанах для офіціантів, барменів, кухарів, охорони
Робота змінами: як запровадити, оформити працівника та розрахувати заробітну плату
Працівники ресторану: чи треба мед книжка, документи про освіту або договір матеріальної відповідальності
Одна людина на декілька суб'єктів або різні посади: варіанти оформлення роботи
Спікер: О. Герасименко
Питання, які ми розглянемо:
Чи можна надавати послуги обслуговування банкету, кейтерингу на 2й групі
Товарний облік ФОП на ЄП та загальній системі. Особливості заповнення форми обліку товарів в таких ФОП.
Спрощення номенклатури фіскального чеку для 2 групи
Первинні документи ФОП на єдиному податку в ресторані. Калькуляції
Спікер: О. Герасименко
Питання, які ми розглянемо:
Основні програми, з якими може працювати бухгалтер в сфері ресторанного обслуговування
Які види РРО та ПРРО найбільше підходять за громадського харчування і де є синхронізація з програмами
Як видати чеки на служби доставки (наприклад, glovo)
Торгівля підакцизними товарами через РРО/ПРРО: акцизний податок, реквізити в чеку, штрафи
Штрафи при роботі з РРО/ПРРО для суб'єктів без акцизу
Фактична перевірка в сфері ресторанного обслуговування
Хочу на курс!
ПРИЄДНАТИСЯ
Після проходження курсу Ви зможете:
Правильно та без помилок вести облік та готувати звітність
Забути про штрафи,адже після проходження курсу Ви "вздовж і поперек" вивчіть тонкощі обліку в сфері громандського харчування
Відчувати душевний спокій, 100% впевненість у правильності своїх дій
Не витрачати зайвий час на виправлення та з’ясування відносин із контрагентами через помилки
Підняти рівень конкурентоспроможності на ринку та як наслідок більше заробляти
Після проходження курсу Ви зможете:
Правильно та без помилок вести облік та готувати звітність
Забути про штрафи,адже після проходження курсу Ви "вздовж і поперек" вивчіть тонкощі обліку в сфері громадського харчування
Відчувати душевний спокій, 100% впевненість у правильності своїх дій
Не витрачати зайвий час на виправлення та з’ясування відносин із контрагентами через помилки
Підняти рівень конкурентоспроможності на ринку та як наслідок більше заробляти