Успішна реєстрація на вебінари
19-20-21 лютого о 15:00
ТОП-3 помилки бухгалтера в обліку
кафе, ресторану, кав'ярні
ПРИЄДНУЙТЕСЬ до безкоштовних вебінарів та отримуйте всі відповіді від наших експертів
Програма
серії безкоштовних вебінарів
День 1 | 19 лютого о 15:00
Спікер: Олександра Герасименко

Кафе, кав'ярня, ресторан на ФОП: КВЕД, первинка, товарний облік

✔️ Які КВЕДи мають бути в кафе, ресторані, кав'ярні? Продаж товарів, напоїв, готових страв.

✔️ Чи треба мати первинні документи, калькуляції тощо у ФОП в сфері громадського харчування?

✔️ Чи треба ФОП на ЄП в сфері громадського харчування вести товарний облік?


День 2 | 20 лютого о 15:00
Спікер: Любов Романчук

Фактичні перевірки, алкоголь, (П)РРО в кафе і ресторанах:

✔️ Чи можна надавати послуги ресторанного обслуговування на 2й групі ФОП?

✔️ Чому (не) варто реєструвати ФОП на загальній системі для продажу алкоголю в кафе, ресторані?

✔️ Ризики реєстрації декількох ФОП на один бізнес. Працівники, товари, приміщення.

✔️ Ризики оформлення працівників кафе, ресторану на звичайну п'ятиденку

День 3 | 21 лютого о 15:00
Спікер: Олександра Герасименко

Головні помилки бухгалтера в обліку кафе, кав'ярень, ресторанів:

✔️ Які програми, види РРО та ПРРО, які найбільше підходять для роботі в сфері ресторанного обслуговування

✔️ Продаж коктейлей, сигарет, столових вин: коли (не) треба ліцензія? Та коли продавати можна від ФОП на єдиному податку.

✔️ Продаж товарів і готових страв через Glovo, bolt, prom.ua, розетку, Нову пошту: як видавати фіскальні чеки. Повернення, відмова від замовлення - як проводити в РРО


Хто веде серію вебінарів?